Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borůvková marmeláda

Borůvková marmeláda
4. 10. 2007 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Borůvková marmeláda: Borůvky dáme do kastrolu, podlijeme vodou a rozvaříme. Přidáme cukr, povaříme, přidáme Pektogel, kyselinu citr. a špetku Sorbanu. Horkou, tekutou borůvkovou marmeládu vlijeme do skleniček, dobře zavíč ... …více»

Brusinky s mrkví

Brusinky s mrkví
4. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Brusinky s mrkví: Brusinky vsypeme do širšího kastrole, podlijeme trochou vody, zasypeme cukrem, přidáme skořici a do vařící směsi vmícháme nastrouhanou mrkev. Společně dusíme za stálého míchání 20 min. Pak vlijeme do ... …více»

Rybízový džem

Rybízový džem
4. 10. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Rybízový džem: Rybízovou šťávu povaříme s cukrem, po 10 min. varu přidáme Pektogely rozmíchané v troše cukru, opět krátce povaříme, přidáme Sorban a kyselinu citr., necháme krátce přejít varem, aby se v džemu rozpus ... …více»

Meruňový džem

Meruňový džem
4. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Meruňový džem: Dobře vyzrálé meruňky omyjeme, vypeckujeme a velké plody pokrájíme. Vsypeme do širokého kastrole a zahříváme. Když se začnou vařit a uvolní se šťáva, vaříme je asi 10 min. Pak vsypeme želírovací cukr ... …více»

Míchaná povidla

Míchaná povidla
4. 10. 2007 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Míchaná povidla: Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a švestky vypeckujeme. Rozkrájené ovoce umeleme na masovém strojku a pak umletou směs vaříme za stálého míchání od bodu varu 6 min. Přidáme cukr a vaříme do ... …více»
 

Jablečná povidla

Jablečná povidla
4. 10. 2007 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Jablečná povidla: Ve velké nádobě vaříme za častého míchání do zhoustnutí, až se dělá za vařečkou brázda. Jablečná povidla naplníme do sklenic a dáme sterilovat. ... …více»

Papriky s červeným zelím

Papriky s červeným zelím
4. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Papriky s červeným zelím: Nastrouhané zelí promícháme se solí, cukrem a necháme 2 hod. uležet. Pak zelím naplníme papriky zbavené semen a přikryjeme je seříznutým vrškem paprik. Narovnáme je do sklenic, zalijeme svařeným a vyc ... …více»

Česnek v octovém nálevu

Česnek v octovém nálevu
4. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Česnek v octovém nálevu: Česnek oloupeme, stroužky naskládáme do skleniček, proložíme je proužky papriky, zalijeme horkým nálevem, který jsme připravili svařením vody, octa, soli a cukru. Uzavřeme víčky a sterilujeme 15 min. ... …více»

Hříbky v octu

Hříbky v octu
4. 10. 2007 Houbová jídla +++++-____
Příprava receptu Hříbky v octu: Očištěné, opláchnuté hříbky osolíme, přidáme kmín, vložíme je do hrnce, přikryjeme pokličkou a dusíme, dokud nepustí šťávu, potom pokličku odstraníme a hříbky na mírném ohni necháme tak dlouho, dokud ... …více»

Sterilované mrkvičky

Sterilované mrkvičky
4. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Sterilované mrkvičky: Mrkvičky očistíme, oloupeme a vaříme asi 10 min. v osolené vodě. Potom je narovnáme celé do sklenic, zalijeme teplým náleve, uzavřeme a sterilujeme 15 min. při 90 °C. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !