Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Borůvková marmeláda: Borůvky dáme do kastrolu, podlijeme vodou a rozvaříme. Přidáme cukr, povaříme, přidáme Pektogel, kyselinu citr. a špetku Sorbanu. Horkou, tekutou borůvkovou marmeládu vlijeme do skleniček, dobře zavíč ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Brusinky s mrkví: Brusinky vsypeme do širšího kastrole, podlijeme trochou vody, zasypeme cukrem, přidáme skořici a do vařící směsi vmícháme nastrouhanou mrkev. Společně dusíme za stálého míchání 20 min. Pak vlijeme do ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Rybízový džem: Rybízovou šťávu povaříme s cukrem, po 10 min. varu přidáme Pektogely rozmíchané v troše cukru, opět krátce povaříme, přidáme Sorban a kyselinu citr., necháme krátce přejít varem, aby se v džemu rozpus ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Meruňový džem: Dobře vyzrálé meruňky omyjeme, vypeckujeme a velké plody pokrájíme. Vsypeme do širokého kastrole a zahříváme. Když se začnou vařit a uvolní se šťáva, vaříme je asi 10 min. Pak vsypeme želírovací cukr ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Míchaná povidla: Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a švestky vypeckujeme. Rozkrájené ovoce umeleme na masovém strojku a pak umletou směs vaříme za stálého míchání od bodu varu 6 min. Přidáme cukr a vaříme do ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Jablečná povidla: Ve velké nádobě vaříme za častého míchání do zhoustnutí, až se dělá za vařečkou brázda. Jablečná povidla naplníme do sklenic a dáme sterilovat. ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Papriky s červeným zelím: Nastrouhané zelí promícháme se solí, cukrem a necháme 2 hod. uležet. Pak zelím naplníme papriky zbavené semen a přikryjeme je seříznutým vrškem paprik. Narovnáme je do sklenic, zalijeme svařeným a vyc ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Česnek v octovém nálevu: Česnek oloupeme, stroužky naskládáme do skleniček, proložíme je proužky papriky, zalijeme horkým nálevem, který jsme připravili svařením vody, octa, soli a cukru. Uzavřeme víčky a sterilujeme 15 min. ... …více»
|
4. 10. 2007 Houbová jídla
Příprava receptu Hříbky v octu: Očištěné, opláchnuté hříbky osolíme, přidáme kmín, vložíme je do hrnce, přikryjeme pokličkou a dusíme, dokud nepustí šťávu, potom pokličku odstraníme a hříbky na mírném ohni necháme tak dlouho, dokud ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Sterilované mrkvičky: Mrkvičky očistíme, oloupeme a vaříme asi 10 min. v osolené vodě. Potom je narovnáme celé do sklenic, zalijeme teplým náleve, uzavřeme a sterilujeme 15 min. při 90 °C. ... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |