Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vinné hrozny ve vlastní šťávě

Vinné hrozny ve vlastní šťávě
28. 11. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Vinné hrozny ve vlastní šťávě: Zralé, pevné a nepoškozené bobule hroznů odtrhejte od třapin, důkladně operte, nechte okapat, napěchujte do sklenic, uzavřete je víčky a sterilujte deset minut při teplotě osmdesátpět stupňů Celsia. ... …více»

Nakládané vinné hrozny

Nakládané vinné hrozny
28. 11. 2008 Zavařování ++++++++++
Příprava receptu Nakládané vinné hrozny: Zralé, pevné a nepoškozené hrozny odtrhněte od třapin, důkladně operte, nechte okapat a narovnejte do sklenic. Svařte vodu s cukrem, přidejte vinný ocet a veškeré koření nechte přejít varem a horkým r ... …více»

Džem z nedozrálých hroznů

Džem z nedozrálých hroznů
28. 11. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Džem z nedozrálých hroznů: Používejte nedozrálé hrozny. Dobře je umyjte, po okapání zasypejte cukrem v plochém kastrolu a nechte asi hodinu proslazovat. Pak uveďte do prudkého varu. Vařte asi patnáct až dvacet minut. Z povrchu ... …více»

Jablka s jeřabinami

Jablka s jeřabinami
28. 11. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Jablka s jeřabinami: Jablka nastrouhejte na hrubém struhadle, i se slupkou. Přidejte skořici, citronovou kůru a vodu. Vařte prudkým varem deset minut, pak přidejte cukr a po jeho rozpuštění jeřabiny. Velmi prudce vařte da ... …více»

Jeřabinový kompot s malým množstvím cukru

Jeřabinový kompot s malým množstvím cukru
28. 11. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Jeřabinový kompot s malým množstvím cukru: Jeřabiny odtrhněte od střapin a stopiček, operte je a nechte okapat a narovnejte do zavařovacích sklenic, posypejte trochou cukru, zalijte teplou vodou, sklenice víčky a sterilujte dvacet minut při te ... …více»
 

Džem z černých jeřabin a jablek

Džem z černých jeřabin a jablek
28. 11. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Džem z černých jeřabin a jablek: Jablka nastrouhejte nahrubo i se slupkou, přidejte skořici, citronovou kůru a vodu. Vařte prudkým varem 10 minut, pak přidejte cukr a po jeho rozpuštění jeřabiny. Velmi prudce vařte dalš ... …více»

Nakládané jeřabiny

Nakládané jeřabiny
28. 11. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Nakládané jeřabiny: Svařte vodu s octem, cukrem a solí. Jeřabiny odtrhněte od střapin a stopiček, operte je, nechte okapat a narovnejte do zavařovacích sklenic. Zalijte horkým sladkokyselým nálevem, uzavřete víčky a ster ... …více»

Jeřabinová marmeláda s medem

Jeřabinová marmeláda s medem
28. 11. 2008 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Jeřabinová marmeláda s medem: Vyzrálé jeřabiny odtrhněte od střapin a stopiček, operte a prolisujte na strojku na ovoce nebo přes síto. Protlak smíchejte s medem, vložte do kastrolu a za stálého míchání vařte na prudkém ohni. Je v ... …více»

Domácí jeřabinový kompot

Domácí jeřabinový kompot
28. 11. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Domácí jeřabinový kompot: Jeřabiny očistěte, properte a nechte okapat. Do kastrolu dejte vodu s cukrem, svařte a pak nasypejte jeřabiny. Mírně vařte, až změknou a zesklovatí. Pak je vyberte děrovanou naběračkou, vsypte do skle ... …více»

Marmeláda z melounu

Marmeláda z melounu
28. 11. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Marmeláda z melounu: Mladé oloupané melouny prolisujeme sítem. Na 1 kg protlaku použijeme 45 dkg práškového cukru a necháme přejít varem za stálého míchání,až směs zhoustne, okořeníme kouskem zázvoru, který pak vyjmeme. J ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !