Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou

Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
15. 12. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou: Omyjte řapíky rebarbory a nakrájejte je na 2,5 cm dlouhé kousky. Vložte je do hrnce, přidejte citronovou šťávu, vodu a přiveďte k varu. Přidejte oloupaný a na kousky nakrájený zázvor. Za častého míchá ... …více»

Borůvková zavařenina

Borůvková zavařenina
15. 12. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Borůvková zavařenina: Borůvky pečlivě přebereme, omyjeme a necháme okapat. Pak je rozmačkáme, přidáme žel. cukr a v hrnci povaříme 5 min. Poté zavařeninu naplníme do skleniček. Zavičkujeme a otočíme dnem vzhůru, dokud zava ... …více»

Třešňovo-jablečná přesnídávka

Třešňovo-jablečná přesnídávka
15. 12. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Třešňovo-jablečná přesnídávka: Ovoce nakrájíme na kousky, dáme do hrnce, přidáme cukr, kyselinu citronovou, nepatrně podlijeme vodou a rozvaříme. Poté rozmixujeme, přidáme 2 pudinky rozkvedlané v litru vody, za stálého míchání přiv ... …více»

Rychlé jednoduché višně

Rychlé jednoduché višně
15. 12. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Rychlé jednoduché višně: Omyjeme višně, dáme do skleničky, přidáme 2 lžíce cukru, zalijeme vřelou vodou, zavřeme a dáme zavařit do hrnce, já to nechávám 20-30 minut a pak si užíváme pohárů. ... …více»

Domácí hořčice ke grilovanému masu

Domácí hořčice ke grilovanému masu
15. 12. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Domácí hořčice ke grilovanému masu: Vše nakrájíme a na oleji jsem osmahla malinko cibuli, přidala zeleninu a koření a nakonec ocet. Dusíme celkem 1 hodinu. Potom necháme vychladnout a rozmixujeme. Přepasírujeme přez cedník a plníme do s ... …více»
 

Šťáva z ovoce za studena

Šťáva z ovoce za studena
15. 12. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Šťáva z ovoce za studena: Ovoce trochu pomačkáme, přidáme kyselinu citronovou a vodu. Přikryjeme a necháme 24 hod. stát v chladnu. Druhý den přemačkáme přes plátno, plenu, silon apod. My na rybíz máme mašinku. Přidáme Petol a ... …více»

Cikánská omáčka Budulajka

Cikánská omáčka Budulajka
15. 12. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Cikánská omáčka Budulajka: Vaříme a mícháme 30 minut, pro barvu přidat 1 rajský kečup, nemusí být. Sterilovat 25 min. Je to výborné ke všemu (já to dávám i pod dušené maso). ... ... …více»

Cukina - směs sterilovaná

Cukina - směs sterilovaná
15. 12. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Cukina - směs sterilovaná : Cukinu oloupat, vydlabat dužinu a nakrájet na kostičky. Na olej si dáme nakrájenou cibuli, přidáme cukinu, koření a prolisovaný česnek. Dusíme půl hodiny nepřikryté - míchat! Nakonec přidáme protlaky ... …více»

Marmeláda z rajčat a jablek

Marmeláda z rajčat a jablek
15. 12. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Marmeláda z rajčat a jablek: Nakrájená rajčata a jablka vaříme na mírném ohni, až do té doby než se nerozvaří. Propasírujeme a přidáme cukr, pektogel, vanilkový cukr a vaříme až do té doby, jak to začne houstnout. Do hotového ... ... …více»

Čalamáda - pikantní salátek

Čalamáda - pikantní salátek
15. 12. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Čalamáda - pikantní salátek: Zeleninu očistit, nastrouhat či nakrouhat, přidat ostatní přísady, všechno smíchat, nechat 24 hod. (klidně méně), pak dát do sklenic, dolít vodou, která se nám uvolnila ze zeleniny a zavařit ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !