Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
10. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Brusinky bez cukru: Přebrané brusinky propláchneme na sítě, dáme do kastrolu a necháme přejít varem. Horké nalijeme do skleniček, dáme do spíže a nezakrýváme. Za tři dny skleničky převážeme celofánem a uložíme. ... ... …více»
|
10. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablkový kompot s pomerančem: Jablečný mošt s 50ml vody, se skořicí a cukrem ohříváme v hrnku, dokud se nerozpustí cukr. Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec. Dužinu přidáme k oslazenému moštu. Mírně vaříme asi 8 minut ... …více»
|
10. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Dýňový kompot na způsob ananasu: Dýni omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a vykrojíme měkkou dužinu i s jadřincem. Pak ji nakrájíme na kolečka 1 cm silné. V hrnci svaříme vodu s cukrem a kolečka do něj vkládáme. Necháme je povařit tři min ... …více»
|
10. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zelenina ve sladkokyselém nálevu: Zeleninu dobře očistíme, osušíme a podle potřeby nakrájíme. Potom jednotlivě nebo jako směs naskládáme do sklenic. Proložíme kořením, mrkví cibulí, koprem a křenem (uvedené množství představuje dávku ... …více»
|
10. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Sterilované zelí v sladkokyselém nálevu: Zelí a cibuli nakrouháme a smícháme, přidáme kmín a hořčičné semínko. Zalijeme nálevem a promícháme. Zelí dáme do sklenic, (moc nepěchujeme - přiměřeně stlačíme) a zavíčkujeme. Sterilujeme ve vodní l ... …více»
|
9. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Papriky v octovém nálevu: Z očištěných a opláchnutých paprik vykrojíme semena i stopky, zasuneme je do sebe, narovnáme do láhve, zalijeme nálevem a sterilujeme 20 minut při 80-90 stupňů Celsia. ... ... …více»
|
8. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Džem ze zelených rajčat: Zelená rajčata spaříme, ochladíme, oloupeme (zelená rajčata můžou jít loupat dost ztuha, lze velmi krátce povařit) a nakrájíme na kostičky (kdo nemá rád semínka, může je odstranit). Cukr rozpustím . ... …více»
|
8. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Indické chutney: Všechny suroviny dáme do mísy, promícháme a odložíme na noc přikryté do lednice. Poté je vložíme do hrnce, uvedeme do varu a na malém plameni vaříme dokud ovoce nebude měkké, přibližně necelou tři čtv ... …více»
|
8. 11. 2008 Houbová jídla
Příprava receptu Sladko kyselé nakládané václavky: Václavky očistíme, pořádně omyjeme a povaříme v osolené vodě. Cibuli nakrájíme na plátky (pokud máme malé cibulky tak je necháme v celku) a chvíli povaříme v osolené vodě. Ocet povaříme s dvěma skleni ... …více»
|
8. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Ďábelská zeleninová směs: Očištěnou zeleninu umeleme, přidáme olej, sůl, cukr a promícháme. Společně na mírném ohni asi hodinu povaříme. Ještě horkou směs plníme do čistých sklenic, dobře uzavřeme, otočíme dnem vzhůru, necháme ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |