Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brusinky bez cukru

Brusinky bez cukru
10. 11. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Brusinky bez cukru: Přebrané brusinky propláchneme na sítě, dáme do kastrolu a necháme přejít varem. Horké nalijeme do skleniček, dáme do spíže a nezakrýváme. Za tři dny skleničky převážeme celofánem a uložíme. ... ... …více»

Jablkový kompot s pomerančem

Jablkový kompot s pomerančem
10. 11. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jablkový kompot s pomerančem: Jablečný mošt s 50ml vody, se skořicí a cukrem ohříváme v hrnku, dokud se nerozpustí cukr. Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec. Dužinu přidáme k oslazenému moštu. Mírně vaříme asi 8 minut ... …více»

Dýňový kompot na způsob ananasu

Dýňový kompot na způsob ananasu
10. 11. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Dýňový kompot na způsob ananasu: Dýni omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a vykrojíme měkkou dužinu i s jadřincem. Pak ji nakrájíme na kolečka 1 cm silné. V hrnci svaříme vodu s cukrem a kolečka do něj vkládáme. Necháme je povařit tři min ... …více»

Zelenina ve sladkokyselém nálevu

Zelenina ve sladkokyselém nálevu
10. 11. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Zelenina ve sladkokyselém nálevu: Zeleninu dobře očistíme, osušíme a podle potřeby nakrájíme. Potom jednotlivě nebo jako směs naskládáme do sklenic. Proložíme kořením, mrkví cibulí, koprem a křenem (uvedené množství představuje dávku ... …více»

Sterilované zelí v sladkokyselém nálevu

Sterilované zelí v sladkokyselém nálevu
10. 11. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Sterilované zelí v sladkokyselém nálevu: Zelí a cibuli nakrouháme a smícháme, přidáme kmín a hořčičné semínko. Zalijeme nálevem a promícháme. Zelí dáme do sklenic, (moc nepěchujeme - přiměřeně stlačíme) a zavíčkujeme. Sterilujeme ve vodní l ... …více»
 

Papriky v octovém nálevu

Papriky v octovém nálevu
9. 11. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Papriky v octovém nálevu: Z očištěných a opláchnutých paprik vykrojíme semena i stopky, zasuneme je do sebe, narovnáme do láhve, zalijeme nálevem a sterilujeme 20 minut při 80-90 stupňů Celsia. ... ... …více»

Džem ze zelených rajčat

Džem ze zelených rajčat
8. 11. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Džem ze zelených rajčat: Zelená rajčata spaříme, ochladíme, oloupeme (zelená rajčata můžou jít loupat dost ztuha, lze velmi krátce povařit) a nakrájíme na kostičky (kdo nemá rád semínka, může je odstranit). Cukr rozpustím . ... …více»

Indické chutney

Indické chutney
8. 11. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Indické chutney: Všechny suroviny dáme do mísy, promícháme a odložíme na noc přikryté do lednice. Poté je vložíme do hrnce, uvedeme do varu a na malém plameni vaříme dokud ovoce nebude měkké, přibližně necelou tři čtv ... …více»

Sladko kyselé nakládané václavky

Sladko kyselé nakládané václavky
8. 11. 2008 Houbová jídla +++_______
Příprava receptu Sladko kyselé nakládané václavky: Václavky očistíme, pořádně omyjeme a povaříme v osolené vodě. Cibuli nakrájíme na plátky (pokud máme malé cibulky tak je necháme v celku) a chvíli povaříme v osolené vodě. Ocet povaříme s dvěma skleni ... …více»

Ďábelská zeleninová směs

Ďábelská zeleninová směs
8. 11. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Ďábelská zeleninová směs: Očištěnou zeleninu umeleme, přidáme olej, sůl, cukr a promícháme. Společně na mírném ohni asi hodinu povaříme. Ještě horkou směs plníme do čistých sklenic, dobře uzavřeme, otočíme dnem vzhůru, necháme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !