Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
1. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Česnek v tuku: Stroužky česneku umeleme nebo prolisujeme na česnekovém lisu, smícháme se solí a necháme hodinu odležet. V kastrolu rozpustíme tuk, přidáme česnek se solí a mícháme, než začne směs pěnit. Potom sundám ... …více»
|
1. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Cukíny jako kompot: Cukíny omyjeme, oloupáme, u vyzrálejších vyřízneme jádřince a tuhou dužinu nakrájíme na kostky, posypeme solí, zalijeme šálkem octa a necháme stát do druhého dne. Potom cukíny vyjmeme. Cukr svaříme ve ... …více»
|
1. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Cukínové čatní: Omyté a oloupané cukíny nakrájíme na kolečka, omytá, oloupaná jablka bez jádřinců na čtvrtky, oloupané cibule přepůlíme a rozkrájíme na plátky. Vše vložíme do kastrolu, přidáme koření, ocet a nastrouh ... …více»
|
1. 11. 2008 Zavařování
Příprava receptu Cukíny ve sladkokyselém nálevu: Nejprve si svaříme nálev. Cukíny omyjeme, oloupáme, rozpůlíme, vykrojíme jadřince a tuhou dužinu nastrouháme na hrubším struhadle, narovnáme do sklenic a zalijeme horkým nálevem. Sklenice uzavřeme víč ... …více»
|
1. 11. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Cibulky v octě: 1. Cibulky zalijeme horkou vodou a necháme stát 2 minuty, dokud slupka nezměkne. Oloupeme je, povaříme v osolené vodě, scedíme a znovu povaříme s octem.
2. Cibulky i s nálevem přelijeme do zavařova ... …více»
|
31. 10. 2008 Zavařování
Příprava receptu Pasta na topinky: Musíme osmažit cibulku, přidat přísady a dusit 20 minut, poté přidáme rajský protlak (nevařit) a sterilizujeme 20 minut.
... ... …více»
|
31. 10. 2008 Zavařování
Příprava receptu Dýňový kompot na sladko: Dýně rozkrojíme, odstraníme mechovou dužinu se semeny, oloupeme a pokrájíme na kostičky. Vodu smícháme s kyselinou citrónovou a octem a tímto nálevem dýni zalijeme. Necháme stát minimálně 12 hodin. Př ... …více»
|
31. 10. 2008 Zavařování
Příprava receptu Domácí jahodový džem:
Jahody smícháme s želírovacím cukrem, přidáme vodu, všechno dohromady přivedeme k varu a zprudka vaříme 4-8 minut nakonec přidáme lžíci citrónové šťávy (dávám pro lepší chuť). Za horka plníme skle . ... …více»
|
31. 10. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zavařená zelenina pod maso: Zeleninu nakrájíme na kostičky, přidáme cukr, sůl, ocet a oleje a povaříme 10 minut. Potom přidáme rajčatové protlaky a ještě krátce povaříme. Plníme do sklenic, uzavřeme a sterilujeme 15 minut při te ... …více»
|
29. 10. 2008 Zavařování
Příprava receptu Mrkev ve sladkoslaném nálevu: Vybereme jemné mladé kořeny, dobře vypereme, neškrábeme. Předvaříme je ve vroucí vodě, pak dobře ochladíme, aby dále neměkly. Slupky stáhneme, mrkev nakrájíme na stejné kousky nebo necháme v celku. Na ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |