Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskve naložené v brandy

Broskve naložené v brandy
20. 09. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Broskve naložené v brandy: Broskve ponořte na pár sekund do vroucí vody, pak do ledové a sloupněte je. Nožem je rozpulte a vypeckujte. Mezitím svařte v hrnci 1 litr vody s 500 g cukru na sirup, do kterého vložíte půlky broskví, ... …více»

Citronovo-limetkový džem

Citronovo-limetkový džem
20. 09. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Citronovo-limetkový džem: Do vody dáme zázvor a 5 minut ho vaříme. Vybereme dužinu z rozpůlených citrusů. Dáme do hrnce s vodou a zázvorem, přidáme želírovací cukr a uvedeme k varu. Povaříme 3 minuty a horký džem naplníme do s ... …více»

Kiwi džem s jablky

Kiwi džem s jablky
20. 09. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kiwi džem s jablky: Jablka nakrájíme na čtvrtky, zalijeme vodou, rozvaříme a poté rozmixujeme. Kiwi nakrájíme na malé kousky a přidáme k jablečnému protlaku. Ovoce zvážíme, přidáme odměřené množství želírovacího cukru, p ... …více»

Ananasový džem

Ananasový džem
20. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Ananasový džem: Dužinu nakrájíme na kousky, přidáme citr.šťávu a vložíme do hrnce. Odvážíme hmotu a přidáme odpovídající množství želírovacího cukru. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 3 minuty. Horký džem ... …více»

Recept na marmeládu z rajčat a jablek

Recept na marmeládu z rajčat a jablek
20. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Recept na marmeládu z rajčat a jablek : Rajčata rozvaříme a propasírujeme. Jablka neloupeme, ale odstraníme jádřinec a rozvaříme. Směs promícháme a rozmixujeme. Vaříme "do cestičky", potom přidáme cukr a vaříme, v závěru přidáme ... …více»
 

Zavařované houby

Zavařované houby
20. 09. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Zavařované houby : Houby očistíme, vybereme zdravé a malé kloboučky a odkrojíme od nožiček. Vložíme do vroucí vody a vaříme asi 10 minut. Vyndáme, necháme odkapat, přidáme 100-150 ml octa a několik minut dusíme na mírné ... …více»

Pikantní nálev na utopence

Pikantní nálev na utopence
19. 09. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Pikantní nálev na utopence: Dáme vařit vodu s octem. Jakmile nám začne voda vařit, přidáme sůl, cukr, nové koření, pepř, olej, bobkový list, chilli papričku a necháme 5 minut povařit. Nálev necháme vychladnout a vlažný aplikujem ... …více»

Zavařování hub

Zavařování hub
19. 09. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Zavařování hub: Houby očistíme, zbavíme červivých částí a podle potřeby nakrájíme na kousky velké 2-3 cm, menší necháme celé. Nejprve je předvaříme 5 minut v osolené vodě (na 1 litr vody dáme 20 g soli). Do připraven ... …více»

Tajemství nejlepšího nálevu

Tajemství nejlepšího nálevu
19. 09. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Tajemství nejlepšího nálevu: Do vody dáme cukr, sůl, vrchovaté lžíce hořčičného semene a kmín. Uvedeme do varu. Teprve v této fázi přidáme ocet. Jakmile začne vařit, přidáme Deko, promícháme. Vaříme ještě 5 minut. Odstavíme a p . ... …více»

Švestková klevela s rumem

Švestková klevela s rumem
19. 09. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Švestková klevela s rumem: Zcela vyzrálé švestky s dužinou snadno se oddělující od pecky opereme, zbavíme stopek a odpeckujeme. Podlité malým množstvím vody je vaříme za stálého míchání při mírném zahřívání do změknutí. Ke změk ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !