Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
20. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Broskve naložené v brandy: Broskve ponořte na pár sekund do vroucí vody, pak do ledové a sloupněte je. Nožem je rozpulte a vypeckujte. Mezitím svařte v hrnci 1 litr vody s 500 g cukru na sirup, do kterého vložíte půlky broskví, ... …více»
|
20. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Citronovo-limetkový džem: Do vody dáme zázvor a 5 minut ho vaříme. Vybereme dužinu z rozpůlených citrusů. Dáme do hrnce s vodou a zázvorem, přidáme želírovací cukr a uvedeme k varu. Povaříme 3 minuty a horký džem naplníme do s ... …více»
|
20. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kiwi džem s jablky: Jablka nakrájíme na čtvrtky, zalijeme vodou, rozvaříme a poté rozmixujeme. Kiwi nakrájíme na malé kousky a přidáme k jablečnému protlaku. Ovoce zvážíme, přidáme odměřené množství želírovacího cukru, p ... …více»
|
20. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Ananasový džem: Dužinu nakrájíme na kousky, přidáme citr.šťávu a vložíme do hrnce. Odvážíme hmotu a přidáme odpovídající množství želírovacího cukru. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 3 minuty. Horký džem ... …více»
|
20. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Recept na marmeládu z rajčat a jablek : Rajčata rozvaříme a propasírujeme. Jablka neloupeme, ale odstraníme jádřinec a rozvaříme. Směs promícháme a rozmixujeme. Vaříme "do cestičky", potom přidáme cukr a vaříme, v závěru přidáme ... …více»
|
20. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zavařované houby : Houby očistíme, vybereme zdravé a malé kloboučky a odkrojíme od nožiček. Vložíme do vroucí vody a vaříme asi 10 minut. Vyndáme, necháme odkapat, přidáme 100-150 ml octa a několik minut dusíme na mírné ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Pikantní nálev na utopence: Dáme vařit vodu s octem. Jakmile nám začne voda vařit, přidáme sůl, cukr, nové koření, pepř, olej, bobkový list, chilli papričku a necháme 5 minut povařit. Nálev necháme vychladnout a vlažný aplikujem ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zavařování hub: Houby očistíme, zbavíme červivých částí a podle potřeby nakrájíme na kousky velké 2-3 cm, menší necháme celé. Nejprve je předvaříme 5 minut v osolené vodě (na 1 litr vody dáme 20 g soli). Do připraven ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Tajemství nejlepšího nálevu: Do vody dáme cukr, sůl, vrchovaté lžíce hořčičného semene a kmín. Uvedeme do varu. Teprve v této fázi přidáme ocet. Jakmile začne vařit, přidáme Deko, promícháme. Vaříme ještě 5 minut. Odstavíme a p . ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Švestková klevela s rumem: Zcela vyzrálé švestky s dužinou snadno se oddělující od pecky opereme, zbavíme stopek a odpeckujeme. Podlité malým množstvím vody je vaříme za stálého míchání při mírném zahřívání do změknutí. Ke změk ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |