Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Borůvky v rumu: Přebrané borůvky operte a nechte dobře oschnout. Vkládejte do sklenic, každou vrstvu prosypávejte cukrem, pak je zalijte rumem tak, aby rum zhruba o 1 cm ovoce přesahoval. Sklenice uzavřete víčky nebo ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Borůvkový rosol s bílým rybízem: Přebrané borůvky a bobulky rybízu operte, nechte okapat, prolisujte na strojku, do šťávy přidejte cukr a vařte do zrosolovatění. Pěnu tvořící se na povrchu během varu odebírejte. Horký rosol nalijte d ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Borůvky s malým množstvím cukru: Přebrané borůvky operte, nechte okapat a narovnejte do zavařovaček. Prosypejte cukrem, poté zalijte do 1/3 studenou vodou. Sklenice uzavřete a sterilujte 15 minut při teplotě 85°C. Poté ihned ochlaďte ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Domácí banánový likér: Banány oloupejte, rozmixujte, zalijte lihem, přidejte citrónovou kůru, nádobu přikryjte a nechte stát asi 7 dní v teplé místnosti. Poté svařte cukr s vodou, vychladlý roztok nalijte na ovoce v lihu, z ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Bezinkový sirup s vanilkou a citrónem: Omyté bezinky bez stopek nechte okapat, rozdrťte a prolisujte do hrnce, přidejte citrón i s kůrou nakrájený na kolečka a povařte 10-15 minut. Vychladlou šťávu přeceďte, zasypejte cukrem a krátce povař ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Bezinkový sirup s vanilkou: Omyté bezinky i se stopkami dlouhými asi 2 cm vložte do nádoby a zalijte vodou tak, aby byly ponořené. Nechte 24 hodin louhovat. Poté přeceďte do kastrolu, bobulky propasírujte nebo umelte, přidejte k ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Bezinkový likér s rumem: Oprané, stopek zbavené bezinky zalijte vodou a vařte 30 minut, pak je nechte vychladnout a propasírujte. Do šťávy přisypte cukr, povařte 5 minut. Pak znovu nechte vychladnout, přidejte rum, nalijte do ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Bezinková marmeláda s hřebíčky: Zralé bezinky zbavte stopek, operte, nechte okapat a vložte do kastrolu, přidejte hřebíček a cukr a asi 30 minut vařte na malém ohni. Těsně před koncem varu přidejte špetku kyseliny citrónové. Marmelá ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Bezinkový kompot k rychlé spotřebě: Bezinky operte, zbavte stopek a nechte okapat. Cukr povařte s vínem, skořicí a pomerančovou kůrou, pak přidejte bezinky a zvolna vařte do změknutí. Přendejte do sklenic, zavíčkujte, rychle ochlaďte a ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Bezinky zavařané v páře: Oprané, okapané a otrhané bobulky smíchejte s cukrem, pozvolna prohřejte, vložte do zavařovacích sklenic, zavíčkuje a sterilujte při teplotě 85 stupňů Celsia 10 minut.
... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |