Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borůvky v rumu

Borůvky v rumu
27. 09. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Borůvky v rumu: Přebrané borůvky operte a nechte dobře oschnout. Vkládejte do sklenic, každou vrstvu prosypávejte cukrem, pak je zalijte rumem tak, aby rum zhruba o 1 cm ovoce přesahoval. Sklenice uzavřete víčky nebo ... …více»

Borůvkový rosol s bílým rybízem

Borůvkový rosol s bílým rybízem
27. 09. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Borůvkový rosol s bílým rybízem: Přebrané borůvky a bobulky rybízu operte, nechte okapat, prolisujte na strojku, do šťávy přidejte cukr a vařte do zrosolovatění. Pěnu tvořící se na povrchu během varu odebírejte. Horký rosol nalijte d ... …více»

Borůvky s malým množstvím cukru

Borůvky s malým množstvím cukru
27. 09. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Borůvky s malým množstvím cukru: Přebrané borůvky operte, nechte okapat a narovnejte do zavařovaček. Prosypejte cukrem, poté zalijte do 1/3 studenou vodou. Sklenice uzavřete a sterilujte 15 minut při teplotě 85°C. Poté ihned ochlaďte ... …více»

Domácí banánový likér

Domácí banánový likér
27. 09. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Domácí banánový likér: Banány oloupejte, rozmixujte, zalijte lihem, přidejte citrónovou kůru, nádobu přikryjte a nechte stát asi 7 dní v teplé místnosti. Poté svařte cukr s vodou, vychladlý roztok nalijte na ovoce v lihu, z ... …více»

Bezinkový sirup s vanilkou a citrónem

Bezinkový sirup s vanilkou a citrónem
27. 09. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Bezinkový sirup s vanilkou a citrónem: Omyté bezinky bez stopek nechte okapat, rozdrťte a prolisujte do hrnce, přidejte citrón i s kůrou nakrájený na kolečka a povařte 10-15 minut. Vychladlou šťávu přeceďte, zasypejte cukrem a krátce povař ... …více»
 

Bezinkový sirup s vanilkou

Bezinkový sirup s vanilkou
27. 09. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Bezinkový sirup s vanilkou: Omyté bezinky i se stopkami dlouhými asi 2 cm vložte do nádoby a zalijte vodou tak, aby byly ponořené. Nechte 24 hodin louhovat. Poté přeceďte do kastrolu, bobulky propasírujte nebo umelte, přidejte k ... …více»

Bezinkový likér s rumem

Bezinkový likér s rumem
27. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Bezinkový likér s rumem: Oprané, stopek zbavené bezinky zalijte vodou a vařte 30 minut, pak je nechte vychladnout a propasírujte. Do šťávy přisypte cukr, povařte 5 minut. Pak znovu nechte vychladnout, přidejte rum, nalijte do ... …více»

Bezinková marmeláda s hřebíčky

Bezinková marmeláda s hřebíčky
27. 09. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Bezinková marmeláda s hřebíčky: Zralé bezinky zbavte stopek, operte, nechte okapat a vložte do kastrolu, přidejte hřebíček a cukr a asi 30 minut vařte na malém ohni. Těsně před koncem varu přidejte špetku kyseliny citrónové. Marmelá ... …více»

Bezinkový kompot k rychlé spotřebě

Bezinkový kompot k rychlé spotřebě
27. 09. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Bezinkový kompot k rychlé spotřebě: Bezinky operte, zbavte stopek a nechte okapat. Cukr povařte s vínem, skořicí a pomerančovou kůrou, pak přidejte bezinky a zvolna vařte do změknutí. Přendejte do sklenic, zavíčkujte, rychle ochlaďte a ... …více»

Bezinky zavařané v páře

Bezinky zavařané v páře
27. 09. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Bezinky zavařané v páře: Oprané, okapané a otrhané bobulky smíchejte s cukrem, pozvolna prohřejte, vložte do zavařovacích sklenic, zavíčkuje a sterilujte při teplotě 85 stupňů Celsia 10 minut. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !