Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Octový nálev na zeleninu

Octový nálev na zeleninu
19. 09. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Octový nálev na zeleninu: Vodu se solí a cukrem uvedeme do varu, krátce povaříme a pak přilijeme ocet. Necháme přejít varem. Teplý nálev nalijeme na zeleninu a sterilujeme. Zeleninu v octovém nálevu používáme většinou jako o . ... …více»

Octový nálev na houby

Octový nálev na houby
19. 09. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Octový nálev na houby: Vodu se solí a cukrem uvedeme do varu, krátce povaříme a pak přilijeme ocet. Necháme přejít varem. Očištěné houby cca 2 minuty předvaříme. Naplníme sklenice, teplý nálev nalijeme na houby a steriluj ... …více»

Nastrouhaná jablka ve vlastní šťávě

Nastrouhaná jablka ve vlastní šťávě
19. 09. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Nastrouhaná jablka ve vlastní šťávě: Omyté jablka oloupeme a nastrouháme na hrubo. Nastrouhaná jablka plníme do zavařovacích sklenic, setřeseme je. Sklenice uzavřeme víčky. Sterilujeme 50 minut při teplotě 85 °C. ... ... …více»

Nálev na fazolky

Nálev na fazolky
19. 09. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Nálev na fazolky: Očistíme fazolky a předvaříme je do poloměkka (není nutné). Sklenice naplníme a zalijeme nachystaným lákem. Ke sterilaci několika sklenic stačí běžný hrnec, do kterého vložíme starší utěrku, na ni skl ... …více»

Nakládaný květák

Nakládaný květák
19. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Nakládaný květák: Očištěný květák nakrájíme na menší kousky a předvaříme ve vodě do poloměkka. Sklenice naplníme květákem a zalijeme nachystaným lákem. Ke sterilaci několika sklenic stačí běžný hrnec, do kterého vlož . ... …více»
 

Nakládaný hrášek

Nakládaný hrášek
19. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Nakládaný hrášek: Hrášek vybereme z lusků. Naplníme sklenice hráškem a zalijeme nachystaným lákem. Ke sterilaci několika sklenic stačí běžný hrnec, do kterého vložíme starší utěrku, na ni sklenice urovnáme, zalij . ... …více»

Nakládaný česnek v octovém nálevu

Nakládaný česnek v octovém nálevu
19. 09. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Nakládaný česnek v octovém nálevu: Stroužky kvalitního tvrdého česneku vložíme do misky a přelijeme je studenou vodou. Necháme máčet a bobtnat cca jednu hodinu, pak je vyndáme a necháme uschnout. Ohřejeme v kastrůlku ocet, ve kterém ro ... …více»

Nakládaný celer (plátky)

Nakládaný celer (plátky)
19. 09. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Nakládaný celer (plátky): Očištěný celer nakrájíme na menší plátky a předvaříme ve vodě do poloměkka. Sklenice naplníme plátky celeru a zalijeme nachystaným lákem. Ke sterilaci několika sklenic stačí běžný hrnec, do kterého vl ... …více»

Nakládání rajčat

Nakládání rajčat
19. 09. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Nakládání rajčat: Očištěná rajčata nakrájíme na měsíčky. Sklenice naplníme rajčaty a zalijeme nachystaným lákem. Ke sterilaci několika sklenic stačí běžný hrnec, do kterého vložíme starší utěrku, na ni sklenice urovnám ... …více»

Nakládání paprik (nudličky)

Nakládání paprik (nudličky)
19. 09. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Nakládání paprik (nudličky): Očištěné papriky nakrájíme na menší nudličky. Sklenice naplníme paprikou a zalijeme nachystaným lákem. Ke sterilaci několika sklenic stačí běžný hrnec, do kterého vložíme starší utěrku, na ni skleni . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !