Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sterilované jahody

Sterilované jahody
19. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Sterilované jahody: Očištěné jahody prosypeme jemným cukrem a necháme 12 hodin uležet. Druhý den ovoce i se šťávou přivedeme pozvolna k varu a vaříme ne více jak 2 minuty. Pak hrnec s jahodami postavíme do studené vody . ... …více»

Sterilace vepřových řízků

Sterilace vepřových řízků
19. 09. 2008 Zavařování ++++++++++
Příprava receptu Sterilace vepřových řízků: Nakrájené řízky utřeme utěrkou a naklepeme. Na dno sklenice dáme sůl dle velikosti sklenice. Řízky na sebe co nejtěsněji naskládáme na 2,5 cm od horního okraje sklenice. Navrch přidáme polévkovou lžíc ... …více»

Sterilace vepřového guláše

Sterilace vepřového guláše
19. 09. 2008 Zavařování ++++++++++
Příprava receptu Sterilace vepřového guláše: Maso na guláš nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájenou na plátky orestujeme na troše tuku dozlatova. Přidáme maso a zprudka ho opečeme. Přilijeme vodu (maso musí být potopeno), mírně osolíme a přidáme p ... …více»

Slaný nálev na zeleninu

Slaný nálev na zeleninu
19. 09. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Slaný nálev na zeleninu: Vodu se solí krátce povaříme a teplý nálev nalijeme na zeleninu ve sklenicích. Sklenice uzavřeme víčky a zeleninu sterilujeme podle druhu cca 20-30 minut při teplotě kolem 90 °C. Zeleninu ve slaném . ... …více»

Slaný nálev na houby

Slaný nálev na houby
19. 09. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Slaný nálev na houby: Vodu se solí uvedeme do varu, krátce povaříme. Necháme přejít varem. Očištěné houby cca 2 minuty předvaříme. Naplníme sklenice, teplý nálev nalijeme na houby a sterilujeme. Ke sterilaci několika ... …více»
 

Rozinky z třešní

Rozinky z třešní
19. 09. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Rozinky z třešní: Vypeckované třešně prosypeme cukrem a za občasného promíchání je necháme jeden den stát. Poté třešně scedíme a okapané třešně rozložíme na plech. Troubu zapneme na minimum (50 °C), zcela nedovřeme a . ... …více»

Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě

Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě
19. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě: Přebraná a omytá reveň-rebarbora (dužina), zbavená horní slupky se nakrájí na menší kousky, vložíme nejdříve do studené vody s kyselinou citrónovou (na 1 l jedna lžička). Po naplnění sklenic rebar . ... …více»

Paprika v oleji

Paprika v oleji
19. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Paprika v oleji: Vodu, ocet, sůl (Deko), 0,5 l oleje dáme do většího hrnce a necháme přejít do varu. Do vařícího nálevu přidáme umyté papriky (v celku, bez jádřinců) a necháme 7-8 minut vařit, jsou-li tvrdší i o něc . ... …více»

Tchýnina výtečná čalamáda

Tchýnina výtečná čalamáda
19. 09. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Tchýnina výtečná čalamáda: Zelí nakrouháme na nudličky. Papriky, cibuli a okurky nakrájíme také na nudličky. Svaříme vodu s octem, solí a cukerínem, horký nálev nalijeme na zeleninu, necháme vychladnout, občas zamícháme. Po v . ... …více»

Ovocná marmeláda

Ovocná marmeláda
19. 09. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Ovocná marmeláda: Prolisováním ovoce(jahody,maliny a pod.) získáme protlak, který po přivedení do varu cca 12-15 minut vaříme. Prolisování provádíme buď přes lis na ovoce, nebo můžeme ovoce rozmixovat a pak vše propasí ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !