Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
24. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Červená zavařenina: Nakrájené jahody dáme do hrnce a na mírném ohni je vaříme 3 min. Přidáme jablečné pyré a želírovací cukr, promícháme a přivedeme k varu, poté vaříme 4 minuty. Naplníme sklenice zavařeninou, uzavřeme a ... …více»
|
24. 09. 2008 Luštěninová jídla
Příprava receptu Slovenské fazole: Rajčata omyjeme, spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Papriky omyjeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na širší nudličky.
Kostičky oloupané cibule osmažíme lehce na oleji. Na ... …více»
|
21. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Marmeláda z bezinek, švestek a hrušek: Obrané a oprané bezinky, vypeckované švestky a očištěné hrušky umeleme elektrickým či ručním strojkem na kaši. Přidáme cukr, vymačkanou šťávu z jednoho i více citronů, zamícháme a necháme proležet do ... …více»
|
21. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zeleninová chuťovka: Zeleninu očistíme a umeleme.
Do zeleniny přidáme cukr a sůl. Dáme ji do kastrolu a dusíme 15 - 20 minut. Potom přidáme ocet a dusíme ještě 5 minut.
Horkou zeleninovou chuťovku plníme do přesnídá ... …více»
|
21. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Sterilované lečo: Rajčata si spařím horkou vodou a oloupu, papriky očistím a nakrájím na čtverečky. Nejdříve si dám do hrnce papriky a zaleju trochou vody, aby se mi nepřipalovala. Dám vařit a potom přidám rajčata nakr ... …více»
|
21. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rychlokvašené okurky: Ze surovin svaříme nálev. Do sklenice narovnáme omyté a vidličkou propíchané větší okurky, proložíme koprem, přidáme 1-2 bobkové listy, křen a hořčičné semínko. Zalijeme nálevem teplým 60-70°C. Nechám ... …více»
|
21. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Výborná omáčka nejen na špagety: Zeleninu, česnek a cibuli pokrájíme nadrobno, dáme do kastrolu, přidáme koření a vaříme do zhoustnutí. Pak přidáme sůl, podle chuti ocet a cukr a krátce provaříme. Plníme do skleniček a sterilujeme př ... …více»
|
21. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kandovaná citrusová kůra: Sušenou kůru namočíme do vody, lehce osolíme. Necháme máčet 2-3 dny, každý den vodu slijeme a znovu osolíme. Třetí den vyloupneme z kůry bílou vnitřní dřeň, kůru dáme do čisté opět trochu osolené vody ... …více»
|
21. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Čalamáda z rajčat: Rajčata pokrájím dle velikosti na přiměřené kousky cca čtvrtky. A dám do hrnce opět přiměřené velikosti... nepřidávat žádnou vodu jen trochu soli, rajčata jí pustí dost a dost. Vařím zhruba 20 až 30 m ... …více»
|
20. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Třešňový džem: Ovoce omyjte, nechte je okapat a vypeckujte. Poté je vložte s citrónem a želírovacím cukrem do hrnce a dobře promíchejte. Směs uveďte za stálého míchání na silném plameni do varu. Intenzivně vařte min ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |