Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
22. 01. 2010 Zavařování
Příprava receptu Brusinky z červeného rybízu: Omytý rybíz svaříme s uvedenými přílohami na 5 minut a přidáme trochu rumu. Pak vše sterilizujeme na 80 C tak 15 minut. Vynikající ke svíčkové. ... ... …více»
|
11. 01. 2010 Zavařování
Příprava receptu Cuketová pomazánka na topinky na zavaření: Oloupanou cuketu nastrouháme, osolíme a necháme 2 hodiny stát. Pak z ní slijeme tekutinu a lehci je ještě vymačkáme.
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme tenké plátky česneku ... …více»
|
24. 12. 2009 Zavařování
Příprava receptu Křen do skleničky: Očištěný křen nakrájíme na kolečka a rozmixujeme s převařenou vodou, olejem, cukrem, octem i solí.
Vytvořenou kaši plníme do malých skleniček od přesnídávek a uložíme do lednice, kde nám tato směs vy ... …více»
|
20. 12. 2009 Zavařování
Příprava receptu Rychlá povidla z jablek: Jablka i se slupkou nakrájíme na čtvrtky. Dáme je do kastrolu a dusíme, dokud se jablka nerozvaří na kaši.
Pak jablka přes cedník propasírujeme do pekáče. Zasypeme je cukrem, přilijeme ocet a dáme d ... …více»
|
17. 12. 2009 Zavařování
Příprava receptu Bomba z lesa: Houby propláchneme, nakrájíme, podusíme doměkka, scedíme a pomeleme na masovém strojku (nebo rozmixujeme). Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji do sklovita, přidáme houby a ostatní suroviny. Promícháme ... …více»
|
9. 12. 2009 Zavařování
Příprava receptu Harissa ještě trochu jinak: Namočíme chilli papričky do vlažné vody a necháme je 45 minut až 1 hodinu změknout. Slejeme je, vymačkáme je v kousku plátna, odejmeme stonky a semeník. Stejně u oloupané červené papriky odejmeme ston ... …více»
|
9. 12. 2009 Zavařování
Příprava receptu Čalamáda z paprik, cibule a hub: Povaříme houby asi 5 min ve slané vodě. Scedíme je a prolijeme studenou vodou. Pak houby vložíme do připraveného nálevu a necháme 12 hod. v chladu stát.
Poté čalamádu /nakrájenou zeleninu s houbami/ ... …více»
|
8. 12. 2009 Zavařování
Příprava receptu Povidla z bezinek, hrušek a švestek: Bezinky odstopkujeme, švestky odpeckujeme a rozpůlíme, hrušky rozdělíme na čtvrtky a zbavíme jádřince. Vše omyjeme a necháme okapat. Ovoce s trochou vody s cukrem a kořením uvedeme v hrnci do varu. Ně ... …více»
|
2. 12. 2009 Zavařování
Příprava receptu Jemné jeřabinové želé: Jeřabiny dáme vyluhuhovat do vařící osolené vody, abychom je zbavili hořkosti. Potom je propláchneme studenou vodou a rozvaříme ve 4 dcl vody. Získanou hmotu prolisujeme přes plátno, osladíme a uvařím ... …více»
|
2. 12. 2009 Zavařování
Příprava receptu Vynikající malinový džem: Část malin odložíme. Maliny podlijeme malým množstvím vody a povaříme. Propasírujeme. Protlak vložíme do širokého kastrolu a uvedeme do varu. Přidáme 100 g cukru a vaříme asi 5 min. Potom přidáme zbyl ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |