Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.10. 2024
Dnes má svátek Igor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččina čalamáda

fotka Babiččina čalamáda
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Babiččina čalamáda:

okurky  |  zelená rajčata  |  cibule  |  bílé zelí  |  paprika  |  v libovolném poměru  |  žluté hořčičné semínko  |  bobkový list  | Nálev:  | na l litr vody  | 0,25 až 0,3 l  |  8% octa  | 25 g soli  | 100 g cukru

Postup přípravy receptu Babiččina čalamáda:

Omyté, očištěné papriky, pokrájíme na proužky, zelí zbavíme vadných listů a košťálu a také pokrájíme na proužky, okurky nakrájíme na kolečka, cibuli na půlkolečka, rajčata na půlky. V mírně osolené vodě postupně ovaříme papriky 5 minut, zelí 10 minut a rajčata doměkka, odkapané smícháme s ostatní zeleninou a naplníme spolu s kořením do čistých skleniček. Zalijeme horkým nálevem a sterilujeme: po dobu 20 až 30 minut přivádíme teplotu na 90 °C, sklenice o obsahu 0,7 až 0,9 l sterilujeme 25 minut, menší sklenice 20 minut při uvedené teplotě. Potom sklenice ochladíme.


Fotky receptu Babiččina čalamáda:

Babiččina čalamáda
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Babiččina čalamáda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !