Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskvová přesnídávka s mrkví

fotka Broskvová přesnídávka s mrkví
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Broskvová přesnídávka s mrkví:

2 kg broskví  | 1 kg mrkve  |  med  |  vanilkový cukr  | 4 lžíce cukru krupice  | 2 balení vanilkového pudinku  | 1 l vody

Postup přípravy receptu Broskvová přesnídávka s mrkví:

Broskve vypeckujeme, nakrájíme na menší kousky, společně s očištěnou a nakrájenou mrkví je dáme vařit s malým množstvím vody. Vaříme, dokud směs nezměkne. Poté ji scedíme a postupně rozmixujeme. Do rozmixované směsi dle chuti přidáme med a vanilkový cukr. Mezitím uvaříme vanilkový puding (2 balení + 1 l vody + 4 lžíce cukru krupice). Ještě horký puding vmícháme do rozmixované směsi. Poté můžeme přesnídávku ještě za tepla podávat nebo ji dát do zavařovacích sklenic a uskladnit.


Fotky receptu Broskvová přesnídávka s mrkví:

Broskvová přesnídávka s mrkví
Broskvová přesnídávka s mrkví
Fotky vložil: VendaD 
Hodnocení receptu Broskvová přesnídávka s mrkví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !