Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čalamáda ze zelí a paprik

fotka Čalamáda ze zelí a paprik
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Čalamáda ze zelí a paprik:

2,5 kg zelí  | 1 kg paprik  | 1/2 ks cibule  | nálev:  | 0,5 kg cukru  | 4 dcl oleje  | 1 ks přípravku Deko

Postup přípravy receptu Čalamáda ze zelí a paprik:

Oprané zelí nakrájíme na slabší proužky. Umyté papriky zbavíme jádřinců a také nakrájíme na tenčí proužky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Vše promícháme ve větší míse a necháme odležet. Připravíme si nálev tak, že v hrnci smícháme ingredience na nálev a chvíli vše povaříme, až se nám cukr rozpustí. Vychladlý nálev scedíme a nalijeme ho na pokrájenou zeleninovou směs. Důkladně vše opět promícháme, zatížíme a necháme stát v chladné místnosti cca 24 hodin. Druhý den je čalamáda hotová a může se konzumovat, nebo čalamádu můžeme napěchovat do zavařovacích sklenic a uzavřenou skladovat v chladnu a temnu.



Fotky receptu Čalamáda ze zelí a paprik:

Čalamáda ze zelí a paprik
Čalamáda ze zelí a paprik
Fotky vložil: Bezinka 
Hodnocení receptu Čalamáda ze zelí a paprik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !