MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzská kaštanová zavařenina

fotka Francouzská kaštanová zavařenina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Francouzská kaštanová zavařenina:

2 kg jedlých kaštanů  |  cukru tolik, co váží kaštany  | 2 tobolky vanilky

Postup přípravy receptu Francouzská kaštanová zavařenina:

Oloupeme kaštany. Zalijeme je vodou tak, aby byly potopené. Přivedeme je do varu a vaříme je 40 min. Slijeme je a propasírujeme přes síto. Zvážíme je a přidáme tolik cukru, kolik je pyré.
Vložíme pyré do kastrolu s 6 lžícemi vody na každé kg pyré a přidáme 2 tobolky vanilky. Za stálého míchání velice pomalinku pyré vaříme. Zavařenina je hotová, když se při míchání odděluje ode dna.
Vyjmeme tobolky vanilky (mohou se umýt, usušit a vložit do krystalového cukru), a pyré vložíme do čistých skleniček s patentním uzávěrem. 1 dl = 6 lžic vody na 1 kg kaštanového pyré


Fotky receptu Francouzská kaštanová zavařenina:

Francouzská kaštanová zavařenina
Fotky vložil: scorpionka 
Hodnocení receptu Francouzská kaštanová zavařenina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !