Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.10. 2024
Dnes má svátek Olivie a Oliver
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný ocet

fotka Jablečný ocet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Jablečný ocet:

1 kg jablek  | 3 l vody

Postup přípravy receptu Jablečný ocet:

Ocet připravíme z padaných jablek. Umytá jablka postrouháme i s jádřincem na plastovém nebo nerezovém struhadle. 1 kg postrouhaných jablek dáme do 1 l převařené, vychladlé vody, zakryjeme gázou a 10 dní necháme stát při pokojové teplotě. Jedenáctý den přilijeme 2 l převařené, vychladlé vody, přikryjeme a necháme bez míchání stát dalších 20 dní. Vykvašená jablka přecedíme přes plátno, ocet nalijeme do velké sklenice, aby se kal usadil. Potom hadičkou stočíme do skleněných lahví, zazátkujeme a odložíme na tmavé místo. Čerstvý ocet je slabý, doporučuji používat až tak po měsíci.


Fotky receptu Jablečný ocet:

Jablečný ocet
Jablečný ocet
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Jablečný ocet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !