MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka ve vlastní šťávě

fotka Jablka ve vlastní šťávě
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Jablka ve vlastní šťávě:

podle chuti a potřeby: jablka

Postup přípravy receptu Jablka ve vlastní šťávě:

Umytá jablka oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle. Pak je napěchujeme do sklenic až po okraj. Můžeme použít i jablka neloupaná, mají-li zdravou slupku. Sklenice uzavřeme a sterilujeme 30 minut při 90°C.


Zužitkujeme tak jablka padaná nebo nevzhledná na záviny nebo koláče.


Fotky receptu Jablka ve vlastní šťávě:

Jablka ve vlastní šťávě
Jablka ve vlastní šťávě
Jablka ve vlastní šťávě
Jablka ve vlastní šťávě
Jablka ve vlastní šťávě
Fotky vložil: mazlienka,VendaD,vilka,rebo 
Hodnocení receptu Jablka ve vlastní šťávě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !