Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodovo-třešňový džem

fotka Jahodovo-třešňový džem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jahodovo-třešňový džem:

1,2 kg jahod  | 1 kg třešní nebo višní  | 2 kg cukru

Postup přípravy receptu Jahodovo-třešňový džem:

Jahody důkladně omyjeme, necháme okapat. Třešně nebo višně vypeckujeme a překrájíme. Rybíz vylisujeme a použijeme jenom šťávu. Velké jahody překrájíme. Vše dáme do širšího kastrolu, část jahod můžme nechat na později. Ovoce i se šťávou povaříme, až začně houstnout, pak vsypeme cukr a zbytek jahod, vaříme ještě asi 15 minut a hustý vařící džem nalijeme do vyčištěných a okapaných skleniček. Ihned uzavřeme víčky, otočíme dnem nahoru a necháme víčka vysterilovat. Pak uklidíme do chladnější místnosti. Džem nemusíme tak dlouho vařit, použijeme-li želírovací přípravek.


Fotky receptu Jahodovo-třešňový džem:

Jahodovo-třešňový džem
Jahodovo-třešňový džem
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Jahodovo-třešňový džem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !