Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jeřabinová klevela

fotka Jeřabinová klevela
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Jeřabinová klevela:

l kg očištěných jeřabin z červeného sladkoplodého jeřábu  | 500 g cukru  | sklenka třešňovice nebo meruňkovice

Postup přípravy receptu Jeřabinová klevela:

Červené jeřabiny přešlé prvním mrazíkem otrháme ze stopiček, vadné nebo nekvalitní plody vyhodíme, jeřabiny ponoříme do teplé vody, pak je pod tekoucí vodou opláchneme a vsypeme do kastrole. Podlijeme malou sběračkou vody a pomalu, na mírném ohni dusíme, až změknou. Stále mícháme a postupně přidáváme cukr. Vaříme tak dlouho, až se odpaří větší množství tekutiny. Vmícháme alkohol a pak klevelu - řidší marmeládu - za horka naplníme do menších skleniček, uzavřeme víčky, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.


Fotky receptu Jeřabinová klevela:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jeřabinová klevela
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !