MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krenex

fotka Krenex
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Krenex:

250 g strouhaného křenu  | 5 g soli  | 0,05 l 8% octa  | 3-4 g cukru  | 3 lžičky vody  | 70 g strouhaných jablek

Postup přípravy receptu Krenex:

Všechny přísady smícháme, naplníme do skleničky o obsahu 370 ml, uzavřeme víčkem, vložíme do zavařovacího hrnce s vlažnou vodou, 20 minut zahříváme na teplotu 90°C a při této teplotě jej sterilujeme 20 minut. Potom vyjmeme a ochladíme. Používáme jako dochucovadlo např. k uzeninám.


Fotky receptu Krenex:

Krenex
Krenex
Krenex
Krenex
Krenex
Fotky vložil: vilka,sámo 
Hodnocení receptu Krenex
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !