Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Závitek ze pstruha s omáčkou

fotka Závitek ze pstruha s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Závitek ze pstruha s omáčkou:

4 kousky filetů ze pstruha  | 50 g uzeného lososa  | 50 g pórku  | 50 g mrkve  | 500 g brokolice  | 1 dl bílého vína  | 2 limetky  | 2 lžíce bešamelu  | 1 dl smetany  |  sůl  |  čerstvé bylinky

Postup přípravy receptu Závitek ze pstruha s omáčkou:

Na každý filet z ryby položíme uzeného lososa, spařený pórek, tenký svařený plátek mrkve, zakápneme limetkovou šťávou a srolujeme. Svážeme pórkem nebo režnou nití. Do osolené vody přidáme bílé víno, šťávu z limetky, čerstvé bylinky, přivedeme k varu a vložíme závitky, které na velmi mírném ohni vaříme 5 minut. Přidáme kousky brokolice a pomalu vaříme dalších 10 minut. Omáčku připravíme z bešamelu, smetany a limetkové šťávy. Podle potřeby dosolíme. Brokolici podáváme jako přílohu a můžeme ji lehce přelít máslem s opraženými piniovými jadérky.


Fotky receptu Závitek ze pstruha s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závitek ze pstruha s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !