Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.12. 2024
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ždáňská jehla

fotka Ždáňská jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ždáňská jehla:

300 g hovězí kýty  | 300 g keřecí prsa  | 200 g klobásy  | 1 ks cibule  | 100 g oleje  |  česnek  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Ždáňská jehla:

Očištěné maso nakrájíme na menší kousky, které naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem, zalijeme částí oleje a necháme v chladnu proležet. Před přípravou napichujeme na jehlici společně plátky klobásy, proležené maso a cibuli nakrájenou na kolečka. Pak Ždáňskou jehlu pečeme v rozpáleném oleji nebo na grilu dozlatova.


Fotky receptu Ždáňská jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ždáňská jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !