Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.11. 2025
Dnes má svátek Bohdan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ždáňská jehla

fotka Ždáňská jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ždáňská jehla:

300 g hovězí kýty  | 300 g keřecí prsa  | 200 g klobásy  | 1 ks cibule  | 100 g oleje  |  česnek  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Ždáňská jehla:

Očištěné maso nakrájíme na menší kousky, které naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem, zalijeme částí oleje a necháme v chladnu proležet. Před přípravou napichujeme na jehlici společně plátky klobásy, proležené maso a cibuli nakrájenou na kolečka. Pak Ždáňskou jehlu pečeme v rozpáleném oleji nebo na grilu dozlatova.


Fotky receptu Ždáňská jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ždáňská jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !