Postup přípravy receptu Zdobené krémové roládky:
Vejce vyšleháme s cukrem a vodou do pěny a zlehka vmícháme mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě pečeme asi 8 minut na 200 °C.
Ihned po vytažení piškotový plát posypeme moukou a otočíme na utěrku. Necháme ho vychladnout a pak odstraníme papír.
Z mléka, cukru a pudinkového prášku (vanilkový, karamelový, jahodový) si připravíme hustý pudink, který za občasného míchání necháme vychladnout. Do vychladlého pudinku zašleháme změklé máslo (obojí musí mít stejnou teplotu). Krémem potřeme piškotový plát, pomocí utěrky svineme, přestříkneme čokoládou a uložíme do chladničky zatuhnout.
Tuhou roládu nakrájíme na řezy a ozdobíme ovocem (čerstvé sezónní, exotické i dobře okapané kompotované). Želatinu necháme nabobtnat ve vodě a poté ji zahřejeme k varu (postupujeme podle pokynů na obalu).
Vlažnou želatinou potřeme ovoce, aby zůstalo lesklé. Zdobené roládky podle chuti podáváme.