Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žebírka v kyselém zelí

fotka Žebírka v kyselém zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Žebírka v kyselém zelí:

2 lžíce oleje na smažení  | 2 jablka  | 1 sklenice kysaného zelí  | 2 bobkové listy  | 3 střední cibule  | 50 g anglické slaniny  | 4 vepřová žebírka  | 4 kuličky jalovce  | 1 lžíce sádla na smažení

Postup přípravy receptu Žebírka v kyselém zelí:

Očištěná a vykrájená jablka nakrájíme na menší kousky. Slaninu nakrájíme na proužky a spolu s jemně pokrájenou cibulí opečeme na sádle. Přidáme zelí, jablka, koření a trochu vody. Vše necháme asi 1 hodinu podusit.

Žebírka osolíme a opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji ze všech stran. Potom je na mírné teplotě opékáme za častého obracení ještě zhruba 20 minut.

Zelnou směs dochutíme solí a cukrem. Upečená žebírka pokládáme na zelí, můžeme ozdobit sekanou petrželkou.


Fotky receptu Žebírka v kyselém zelí:

Žebírka v kyselém zelí
Fotky vložil: sámo 
Hodnocení receptu Žebírka v kyselém zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !