Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Žebrácké batůžky

fotka Žebrácké batůžky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Žebrácké batůžky:

1/4 kg másla  | 1/4 kg hladké mouky  | 6 žloutků  | náplň:  | 6 bílků  | 1/4 kg práškového cukru  | 1/4 kg mletých vlašských ořechů

Postup přípravy receptu Žebrácké batůžky:

Z mouky, másla a žloutků vypracujeme těsto, ze kterého vyrobíme malé kuličky velikosti pingpongového míčku, necháme v lednici asi 2 hodiny odležet. Mezitím si vymastíme formičky (košíčky), odleželé kuličky rozválíme na placky a vkládáme do košíčků. Připravíme náplň - bílky ušleháme s cukrem na hustý sníh a nakonec přimícháme ořechy. Hmotou plníme formičky a okraje těsta spojíme do batůžku. Potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme na 180 stupňů dorůžova (asi 15-20 minut). Ještě teplé vyndáme z košíčků, posypeme cukrem.


Fotky receptu Žebrácké batůžky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žebrácké batůžky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !