Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelené lasaně se špenátem

fotka Zelené lasaně se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zelené lasaně se špenátem:

2 jarní cibulky  | 2 stroužky česneku  | 1 svazek směsi zele­ných bylinek  | 100 g rajčat  | 50 g dušené šunky  | 4 lžíce olivového oleje  | 250 g mletého masa  | dle chuti: sůl a pepř  | 100 g mraženého špe­nátu  | 125 g mozzarelly  | 150 g sladké smetany  | 2 vejce  | 40 g strouhaného parmazánu  | 6 plátků zelených lasaní

Postup přípravy receptu Zelené lasaně se špenátem:

1. Cibuli očistíme a omyjeme. Česnek oloupeme. Bylinky omyjeme a jemně nasekáme. Oloupaná rajčata nakrájíme na kostičky šunku na nudličky.
2. Na rozehřátém oleji opečeme a rozmačkáme mleté maso. Přidáme cibulí a česnek. Po 1 min. přimícháme rajčata, šunku a bylinky. Osolíme a opepříme. Rozmražený špenát nahrubo naseká­me. Mozzarellu nakrájíme na plátky. Ve smetaně rozšleháme vejce a parmazán.
3. Dno formy potřeme troškou vaječné smetany. Rozložíme 3 plátky lasaní. Další vrstvu utvoříme ze 2/3 mletého masa a zakryjeme zbývajícími la­saněmi. Navrch dáme zbylé maso, špenát a moz­zarellu. Zalijeme vaječnou smetanou. Zapékáme zhruba 30 min. v troubě předehřáté na 200 °C.


Fotky receptu Zelené lasaně se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelené lasaně se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !