Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zeleninová polévka s mletým masem

fotka Zeleninová polévka s mletým masem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zeleninová polévka s mletým masem:

200 g mletého hovězího  | 50 g strouhané cibule  | 2 lžíce sekané petrželky  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce masoxu  | 1 lžíce sojové omáčky  | 100 g celeru  | 2 pórky  | 200 g čínského zelí  | 150 g zmrazeného hrášku  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Zeleninová polévka s mletým masem:

Mleté maso, cibuli a petrželku smíchejte. V hrnci zahřejte olej, masovou směs na něm opečte. Často obracejte a trhejte vidličkami na kousky.
Přilejte 1 l vody a přiveďte k varu. Přidejte masox a sójovou omáčku. Osolte, opepřete, vařte pod poklicí.
Oloupaný celer nakrájejte na tenké nudličky, po 5 minutách přidejte k základu. Pórek očistěte, podélně nakrojte do poloviny, omyjte a nakrájejte na tenké kroužky, čínské zelí na nudličky.
Hrášek vařte ve vývaru 8 minut, pórek a čínské zelí 3 minuty. Polévku ochuťte a hned podávejte.


Fotky receptu Zeleninová polévka s mletým masem:

Zeleninová polévka s mletým masem
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Zeleninová polévka s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !