Vložil: | Jit |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zeleninové lečo proložené masem:
4 papriky
| 8 rajčata
| 400 g brambory
| 200 g zelená fazolka
| 200 g hrášek
| 1 mrkev
| 1 cibule
| olej na pečení
| sůl
| podle chuti: mletá červená paprika
| podle chuti vejce
| 400 g sekaná nebo salám
Postup přípravy receptu Zeleninové lečo proložené masem:
Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme na malé kousky. Na oleji usmažíme cibuli, dáme mletou papriku, zalijeme vodou a vložíme veškerou zeleninu (rajčata oloupeme), osolíme a dáme péct. Přidáme sekanou, salám či zbytek uvařeného nebo upečeného masa. Nakonec až je vše měkké zalijeme rozkvedlanými vejci a dáme na chvíli do trouby. Posypeme zelenou petrželí. Podáváme se zeleným salátem.
Fotky receptu Zeleninové lečo proložené masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!