Vložil: | Bezinka |
Porcí: | 10 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 170 |
|
|
Použité suroviny receptu Zeleninové lečo sterilované:
1 díl paprik
| 1 díl rajčat
| 1 velká cibule
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Zeleninové lečo sterilované:
Papriky očistíme, vyndáme semínka a nakrájíme na nudličky. V kastrolu zahřejeme olej a dáme tam na cibuli papriky, které osolíme a dáme dusit. Rajčata spaříme horkou vodou a oloupeme slupku, pak je nakrájíme na kousky a přidáme k paprikám a ještě chvíli podusíme. Ještě horké plníme do skleniček a sterilujeme 20 minut při 85 stupních.
Z takto připraveného leča mužeme kdykoliv připravit chutné lečo s vejci a klobásou tak, že na oleji osmahneme cibulku, přidáme lečo, prohřejeme a zahustíme vejci a dle chuti můžeme přidat i nakrájenou klobásu.
Fotky receptu Zeleninové lečo sterilované:
Fotky vložil: Bezinka,Ježíšek,VendaD,Maartinka,Natural,oko,vilka