Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninový krém se šafránem

fotka Zeleninový krém se šafránem
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zeleninový krém se šafránem:

200 g olej stolní  | 200 g cibule  | 200 g mouka hladká  | 2 kg vývar z vepřových kostí  | 110 g květák  | 400 g zelenina kořenová  | 1g mušk. květ  | 500 g mléko  | 10 g polévkové koření  | 10 g sůl  | 1 g šafrán  | 100 g máslo  | 10 g petržel. nať  | 150 g smetana

Postup přípravy receptu Zeleninový krém se šafránem:

Cibulovou jíšku zalijeme vývarem. Dobře vyšleháme, abychom
se zbavili hrudek mouky. Opranou kořenovou zeleninu pokrájíme
na kousky a uvaříme v polévce. Když je zelenina měkká rošleháme
jí a napěníme emulgátorem. Přidáme mléko a dopředu spařený
šafrán. Dochutíme solí a polévkovým kořením. Do hotové polévky
přidáme růžičky uvařeného květáku a máslo. Polévku zdobíme
šlehačkou a posypeme sekanou petrželkou. Vývar z květáku
můžeme použít při výrobě.



Krémová plévka béžové barvy s růžičkami květáku zjemněná
smetanou.


Fotky receptu Zeleninový krém se šafránem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninový krém se šafránem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !