Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.09. 2025
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninový nákyp s brokolicí

fotka Zeleninový nákyp s brokolicí
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Zeleninový nákyp s brokolicí :

1 cibule  | 400 g mrkve  | 3 lžíce másla  | 100 ml smetany  |  vegeta  |  mletý pepř  |  sůl  | 100 g květáku  | 1 brokolice  | 1 celer

Postup přípravy receptu Zeleninový nákyp s brokolicí :

Cibuli najemno nakrájíme, 300 g mrkve nakrájíme na kostičky a obojí osmahneme na másle. Přidáme smetanu a na malém ohni vaříme 5 minut. Okořeníme vegetou a mletým pepřem a osolíme. Rozmixujeme a pyré protřeme sítem. Květák a brokolici očistíme a rozebereme na růžičky. Mrkev a celer oloupeme a pokrájíme a spolu s hráškem povaříme v osolené vodě. Scedíme a prolijeme studenou vodou. Troubu předehřejeme na 200°C. Do vychladlého pyré vmícháme vejce a zeleninu. Naplníme je do vymazané formy a přikryté pečeme asi 50 minut. Vyjmeme z trouby, vyklopíme a nakrájíme na plátky. Rozdělíme na talíře se zeleninou a podáváme s toasty.


Fotky receptu Zeleninový nákyp s brokolicí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninový nákyp s brokolicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !