Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zelňačka tety vandy

fotka Zelňačka tety vandy
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zelňačka tety vandy:

1 kg - 1,5 kg uzených kostí  | 1 lahvička kysaného zelí  | 2 ks velké cibule  | 6 ks větších brambor  |  olej nebo máslo  |  bobkový list  |  celé nové koření  |  celý pepř  |  hladká mouka  |  mléko  |  Tatra mléko

Postup přípravy receptu Zelňačka tety vandy:

Na olej nebo máslo dáme pokrájenou cibuli. Oloupeme brambory, pokrájíme na kostičky a přidáme k cibuli. Necháme chviku dusit. Mezitím propereme zelí a pokrájíme na menší kousky. Přidáme k bramborám spolu s uzenými kostmi. Zalijeme vodou, přidáme bobkový list, nové koření a pepř. Vaříme tak dlouho, až jsou maso i brambory měkké. Po uvaření kosti vyjmeme, obereme a maso dáme zpět do polévky. Do mléka zamícháme hladkou mouku a zavaříme do polévky. Na konec přidáme Tatra mléko a už nemusíme vařit. Zelňačku ochutíme podle potřeby polévkovým kořením a solí.



Fotky receptu Zelňačka tety vandy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelňačka tety vandy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !