Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné listy s omáčkou

fotka Zelné listy s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zelné listy s omáčkou:

1 žemli z předešlého dne  | 100 ml mléka  | 250 g mletého vepřového masa  | 250 g mletého hovězího masa  | 1 vejce  | 2 stroužky česneku  | 8 zelných listů  |  sůl  |  pepř  | 40 ml oleje  | 1 menší cibuli  | 40 g hladké mouky  | 400 ml vývaru  | 80 g rajčatového protlaku  | 1 lž cukru

Postup přípravy receptu Zelné listy s omáčkou:

1. Oba druhy masa dobře promícháme s kousky žemle zvlhčené mlékem, dále s vejcem, česnekem, pepřem a solí. Překryjeme a dáme do chladničky na 30 minut odležet.

2. Zelné listy vložíme na 2 minuty do vroucí osolené vody. Vyjmeme je a necháme zchladnout.

3. Z oleje, cibule a mouky uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem a rozšleháme. Vmícháme rajčatový protlak. Osolíme, opepříme, Dle chuti osladíme.

4. Do listů zavineme maso a pečeme při 180 stupních asi 20 minut. Přelijeme omáčkou 20 MINUT DOPÉKÁME.


Fotky receptu Zelné listy s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelné listy s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !