Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.03. 2025
Dnes má svátek Františka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné listy s omáčkou

fotka Zelné listy s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zelné listy s omáčkou:

1 žemli z předešlého dne  | 100 ml mléka  | 250 g mletého vepřového masa  | 250 g mletého hovězího masa  | 1 vejce  | 2 stroužky česneku  | 8 zelných listů  |  sůl  |  pepř  | 40 ml oleje  | 1 menší cibuli  | 40 g hladké mouky  | 400 ml vývaru  | 80 g rajčatového protlaku  | 1 lž cukru

Postup přípravy receptu Zelné listy s omáčkou:

1. Oba druhy masa dobře promícháme s kousky žemle zvlhčené mlékem, dále s vejcem, česnekem, pepřem a solí. Překryjeme a dáme do chladničky na 30 minut odležet.

2. Zelné listy vložíme na 2 minuty do vroucí osolené vody. Vyjmeme je a necháme zchladnout.

3. Z oleje, cibule a mouky uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem a rozšleháme. Vmícháme rajčatový protlak. Osolíme, opepříme, Dle chuti osladíme.

4. Do listů zavineme maso a pečeme při 180 stupních asi 20 minut. Přelijeme omáčkou 20 MINUT DOPÉKÁME.


Fotky receptu Zelné listy s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelné listy s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !