Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.09. 2025
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženevský hruškový koláč

fotka Ženevský hruškový koláč
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ženevský hruškový koláč:

300g lístkového těsta  | 20g hladké mouky  | 30g cukr moučka  | trocha skořice  | 8 kompotovaných hrušek  | 100g kandovaného ovoce  | 100g rozinek  | 0,1l bílého vína  | 0,25l oleje  | 40g hnědého cukru  | 0,1l smetany

Postup přípravy receptu Ženevský hruškový koláč:

1. Kulatou formu o průměru 24 cm vymažeme máslem a vysypeme moukou. Těsto rozválíme a vložíme do formy. Dno propícháme vidličkou a posypeme směsí mouky, cukru a skořice.
2. Oloupané, na jemné plátky nakrájené hrušky, nadrobno nakrájené kandované ovoce, rozinky a olej smícháme a navršíme na těsto. Svlažíme trochou bílého vína, přelijeme smetanou a posypeme cukrem. Pečeme při 220 °C 30-35 minut.


Fotky receptu Ženevský hruškový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ženevský hruškový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !