Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zepečený lilek

fotka Zepečený lilek
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zepečený lilek:

2 ks lilku  | 5 stroužků česneku  |  bazalka  |  sůl  |  olej  | 15 dkg mor. uzeného nebo slaniny  | 15 dkg sýru  | 2 ks rajčat  |  chléb

Postup přípravy receptu Zepečený lilek:

Lilek oloupeme a nakrájíme podelně na plátky. Jednotlivé plátky z obou stran na oleji osmažíme, osmažené z obou stran posolíme a vložíme do zapékací mísy. Jakmile je dno zakryté osmaženými lilky, tak je následně potřeme česnekem, kdo má rád, čím více tím lépe. Posypeme bylinkami bazalka, oregáno apod. Na to poklademe na kousky nakrajené moravské uzené, kdo má rád rajčata tak na to ještě může přidat nakrájené rajčata a vše z vrchu posypeme nastrouhaným sýrem. Pokud má přísad dostatek, můžeme naklást ještě jedno patro stejným způsobem - lilek, česnek, maso, sýr, popřípadě i rajčata. Vše dáme do trouby asi na 15 minut zapéct, jakmile sýr zezlátne můžeme zapečený lilek podávat. Nejlépe s čerstvým chlebem, ale lze i s brambory dle chuti. Dobrou chuť.


Fotky receptu Zepečený lilek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zepečený lilek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !