Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Židovská játra:
3 větší cibule
| 2 mrkve
| červená a zelená paprika
| 1/2 kg jater
| pepř, červená paprika, kečup, česnek a sůl
Postup přípravy receptu Židovská játra:
Cibuli si nakrájíme na slabší plátky, mrkev na slabá kolečka a papriku červenou a zelenou na slabé plátky.. .toto vše osmahneme zvlášť na pánvi - trochu do zlatova.. Játra si nakrájíme na nudličky a na oleji orestujeme zhruba 10 minut a mícháme! Po 10 minutách zaprášíme červenou paprikou a pepřem. Když jsou játra měkká přidáme kečup a to co jsme dělali zvlášť na pánvi (cibule, mrkev, paprika). Všechno promícháme a ještě chvilku povaříme. Pak odstraníme z ohně, osolíme játra a přidáme 6-7 stroužků česneku a vše znovu promícháme. Podáváme s rýží, hranolky....
Fotky receptu Židovská játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!