Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zimní dušený králík

fotka Zimní dušený králík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zimní dušený králík:

1 králík  |  česnek  |  olej  |  cibule  |  jemná strouhanka  |  citronová šťáva  |  sůl  | 2 lžíce hořčice

Postup přípravy receptu Zimní dušený králík:

Rozporcovaného králíka potřeme česnekem utřeným se solí a necháme chvilku naležet. Zatím na oleji osmahneme pokrájenou cibuli a za stálého míchání přidáme strouhanku (může bát i z chleba), ale ne všechnu, necháme ji mírně zezlátnout a hned vložíme porce masa - pokapeme vroucí vodou a pod pokličkou dusíme do měkka. Porce položíme na nahřátý talíř, omáčku osolíme, opepříme, ochutíme citronovou šťávou a vmícháme hořčici, podle potřeby zahustíme zbývající strouhankou, nebo sětlou jíškou, vložíme porce a už jen prohřejeme.


Fotky receptu Zimní dušený králík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zimní dušený králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !