4 vejce
| 2 lžičky kakaa
| 350 g polohrubé mouky
| kypřící prášek
| 200 g cukru
| 1 vanilkový cukr
| 100 g oleje
| 120 g vody
| Naplň:
| 4 větší jablka
| 3 lžíce cukru
| 1 pudink
| 1/2 L mléka
| šlehačka na ozdobení
Postup přípravy receptu Žirafí mls:
Smícháme sypké suroviny, přidáme k nim žloutky, našlehaný tuhý sníh z bílků a olej. Pečeme asi 30 minut při 150 stupních.
Oloupaná jablka rozvaříme s cukrem a nakonec přidáme uvařený pudink. Po vychladnutí buchtu touto náplní polijeme a ozdobíme šlehačkou.
Fotky receptu Žirafí mls:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!