Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.07. 2025
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žížalová cibulačka

fotka Žížalová cibulačka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Žížalová cibulačka:

1 cibule  | 3-4lžíce hl.mouky  |  hovězí (slepičí, zeleninový) bujon  |  sůl  | 1 vejce  |  sádlo nebo olej

Postup přípravy receptu Žížalová cibulačka:

Na tuku osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme 1 lžíci mouky a opražíme. Zalijeme asi 1 litrem studené vody, přidáme bujón a povaříme, až je cibule měkká. Podle potřeby dosolíme. V hrnku rozmícháme vejce s moukou na řídké těstíčko. Nalijeme je do mikrotenového sáčku, ustříhneme růžek a do vařící polévky vytlačujeme "žížalky" a chvíli povaříme. Na talíři posypeme zelenou petrželkou.


Fotky receptu Žížalová cibulačka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žížalová cibulačka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles