Postup přípravy receptu Zlatý zajíc:
Zajíce očistíme, omyjeme naporcujeme a osolíme. Oloupané cibule nakrájíme nadrobno. V hrnci na rozehřátém másle necháme zesklovatět polovinu cibule a vmícháme kari. Přidáme maso a zprudka opečeme. Zalijeme asi 200 ml vody, vsypeme jalovec a dusíme doměkka, přibližně 80-90 minut. Mezitím očistíme papriky, omyjeme je a nakrájíme na malé kostičky. Měkké zaječí maso vyjmeme a udržujeme v teple. Šťávu vydusíme na tuk, na kterém krátce orestujeme zbylou cibuli. Vsypeme nakrájemé papriky, ochutíme kurkumou, šafránem, medem a vymačkanou šťávou z citronu. Osolíme a zalijeme asi 300 ml vody. Takto připravený základ asi 10 minut pavaříme. Banán rozmačkáme a smícháme s kokosem. Směsí zahustíme základ a necháme ještě 5-10 minut provařit. Do omáčky vrátíme maso a dobře prohřejeme. Podáváme s rýží.