160 g rostlinného tuku
| 160 g práškového cukru
| 160 g mleté ořechy
| 100 g hrubé mouky
| 4 bílky
| Poleva:
| 4 žkoutky
| 200 g práškový cukr
| 1 vanilkový cukr
Postup přípravy receptu Žloutkový cukr:
Tuk vymícháme s cukrem do pěny, přidáme mleté ořechy a promícháme. Nakonec přidáme tuhý sníh z bílků a mouky. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pomalu pečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlé natřeme žloutkovou polevou, necháme zaschnout a nakrájíme na řezy. Poleva: Žloutky, práškový a vanilkový cukr vymícháme do husté polevy.
Fotky receptu Žloutkový cukr:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!