Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slavnostní čokoládový krém se šlehačkou

Slavnostní čokoládový krém se šlehačkou
7. 03. 2009 Zmrzlina a poháry +-________
Příprava receptu Slavnostní čokoládový krém se šlehačkou: Čokoládu rozlámeme na kousky do plechové nádoby, ponoříme do teplé vodní lázně a za stálého mí­chání dřevěnou vařečkou roz­pustíme. Cukr a žloutek řádně rozmí­cháme se studenou kávou. Tro­chu zvýším . ... …více»

Rybízový krém se šlehačkou

Rybízový krém se šlehačkou
7. 03. 2009 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Rybízový krém se šlehačkou: Želatinu namočíme ve studené vodě. Rybíz pro­pereme, bobule otrháme. Žloutky ušleháme s cukrem a vanilkovým cu­krem v horké vodní lázni. Poté postupně za stálé­ho míchání přiléváme mléko, až vznikne h ... …více»

Limetový krém s polevou

Limetový krém s polevou
7. 03. 2009 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Limetový krém s polevou: Želatinu namočíme do studené vody. Dvě lime­ty omyjeme horkou vodou, osušíme, ostrouháme kůru a plody vymačkáme. Cukr 5 min. vaříme se 100 ml vody. Přidáme limetovou šťávu a vanilinový cukr, krátce oh ... …více»

Pudink s pomeranči

Pudink s pomeranči
7. 03. 2009 Zmrzlina a poháry +++-______
Příprava receptu Pudink s pomeranči: Mléko svaříme a pudink připravíme podle návodu na obalu. Za stálého míchání necháme trochu prochladnout. Pudinkové formičky (s obsahem 125 ml) vypláchneme studenou vodou a naplníme je pudinkem, který ... …více»

Mandarinkový dezertní pohár

Mandarinkový dezertní pohár
6. 03. 2009 Zmrzlina a poháry +-________
Příprava receptu Mandarinkový dezertní pohár: Kompotované mandarinky scedíme, necháme okapat a šťávu uschováme. Tvaroh, šlehačku, cukr a lžíci bílého rumu dáme do ručního šlehače. Po částech přiléváme mandarínkovou šťávu a vše vyšleháme do husté ... …více»
 

Ovoce zapečené s ořechovou drobenkou

Ovoce zapečené s ořechovou drobenkou
6. 03. 2009 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Ovoce zapečené s ořechovou drobenkou: V míse promícháme prvních 5 ingrediencí, poprašíme moukou a znovu promícháme. Dáme na dno nádoby, ve které budeme zapékat. Na drobenku smícháme sypké ingredience a rukou promneme s máslem, až se vytv ... …více»

Domácí meruňková zmrzlina

Domácí meruňková zmrzlina
5. 03. 2009 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Domácí meruňková zmrzlina: Meruňky opláchnout ve studené vodě a vypeckovat. Do hrnce nalít asi 100 ml vody, přisypat 100 g cukru a přivést k varu. Přidat meruňky a zvolna je „rozdusit“. Zbylý cukr našlehat v kovové míse se žlo ... …více»

Moka dezert s broskvemi

Moka dezert s broskvemi
5. 03. 2009 Zmrzlina a poháry +++-______
Příprava receptu Moka dezert s broskvemi: Tvaroh a studenou silnou kávu dát do mísy a za postupného přisypávání cukru šlehat tak dlouho, dokud se všechen cukr zcela nerozpustí. Smetanu ušlehat dotuha a lehce vmíchat do tvarohovokávové směsi. ... …více»

Hřebíčkový krém

Hřebíčkový krém
5. 03. 2009 Zmrzlina a poháry +-________
Příprava receptu Hřebíčkový krém: Jogurt, mascarpone a med rozšlehat v míse s mletým hřebíčkem. Pomeranč položit na podložku, ostrým nožem okrájet kůru a odstranit i bílé blány z jednotlivých dílků. Dílky pak ještě podélně rozkrojit n ... …více»

Pečená jablka v pomalém hrnci

Pečená jablka v pomalém hrnci
5. 03. 2009 Zmrzlina a poháry +-________
Příprava receptu Pečená jablka v pomalém hrnci: Dno pomalého hrnce vymažeme máslem, jablíčka oloupeme, vykrojíme jaderník a naplníme náplní, kterou připravíme tak, že smícháme rozinky, brusinkový kompot, sekané mandle a podle chuti přisladíme hnědý ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !