Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybízový krém se šlehačkou

fotka Rybízový krém se šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Rybízový krém se šlehačkou:

6 plátků čiré želatiny  | 300 g červeného rybízu  | 4 žloutky  | 70 g cukru  | 1 bal. vanilkového cukru  | 250 ml mléka  | 200 ml smetany na šlehání

Postup přípravy receptu Rybízový krém se šlehačkou:

Želatinu namočíme ve studené vodě. Rybíz pro­pereme, bobule otrháme. Žloutky ušleháme s cukrem a vanilkovým cu­krem v horké vodní lázni. Poté postupně za stálé­ho míchání přiléváme mléko, až vznikne hladký krém. Vyjmeme z vodní lázně. Želatinu vymačkáme, dáme do krému a rozpus­tíme. Dobře promícháme. Hmotu postavíme na 1 hodinu do chladu, až začne slabě želírovat. Smetanu ušleháme dotuha a vmícháme do krému. Několik zrnek rybízu odložíme stranou na ozdobu, zbytek přidáme do krému. Naplníme jej do dezertních misek a posypeme odloženým rybí­zem.


Fotky receptu Rybízový krém se šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybízový krém se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !