Vložil: | admin |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Zmrzlina z pařížské šlehačky:
2 ks Ramy Cremefine na šlehání (500 ml)
| 150 g bílý jogurt
| 10 tabletek umělého sladidla
| 100 g čokolády podle chuti (mléčná, hořká, na vaření)
| podle chuti např. Snickers, Mars, Twix
| banány v čokoládě
| rozinky (napřed namočené v rumu nebo spařené vroucí vodou) apod.
Postup přípravy receptu Zmrzlina z pařížské šlehačky:
Šlehačky vlejeme do nádoby, přidáme čokoládu, sladidlo a na ohni mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladit. Po vychladnutí (nejlépe druhý den) hmotu vyšleháme, vmícháme jogurt a podle chuti nadrobno nasekané čokoládové tyčinky, rozinky apod. Dám do nádoby na ledové kostky a necháme zmrazit. Zmrzlina z pařížské šlehačky se před podáváním ozdobí podle chuti šlehačkou, nebo ovocnou polevou.
Fotky receptu Zmrzlina z pařížské šlehačky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!