21 kopečků čokoládové nabo kakaové zmrzliny
| 24 malých pěnových bonbónů
| 24 malých mátových čokoládových bonbónů nebo mandlí v čokoládě
| šálek fondátové polevy (jakýkoliv druh,který po zmrazení zhoustne a ztuhne)
Postup přípravy receptu Zmrzlinoví mývalové:
Na vál zakrytý alobalem rovnoměrně rozmístíme 12 velkých kopečků zmrzliny. Na každý velký kopeček posadíme jeden malý. Každému mývalovi vsadíme dva pěnové bonbóny jako oči. Ze dvou čokoládových mátových bonbónů nebo mandlí v čokoládě vytvoříme uši. Malý cukrářský pytlík s kulatým psacím hrotem naplníme fondátovou polevu a na malém kopečku vyznačíme čumáček. Trochu polevy vytlačíme i kolem pěnových bonbónů jako ochranné zabarvení očí a na bonbóny vytlačíme panenky. Zmrzlinové mývaly dáme nejméně na tři hodiny před oslavou do mrazáku.
Fotky receptu Zmrzlinoví mývalové:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!