Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Žraločí hřbet na jehle:
600 g žraločího hřbetu
| 1 pórek
| 150 g prorostlé uzené slaniny
| 1 syrová paprika
| olej
| sůl
| grilovací koření
| citron
Postup přípravy receptu Žraločí hřbet na jehle:
Omytý žraločí hřbet osušíme utěrkou, pokrájíme na silnější plátky a potřebe olejem, v němž jsme rozmíchali grilovací koření a sůl. Omytý pórek nakrájíme na plátky a papriku na kousky. Takto připravené suroviny pak střídavě napichujeme na jehly, potřeme ochuceným olejem a grilujeme. Před podáváním zakapeme citronovou šťávou.
Fotky receptu Žraločí hřbet na jehle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!