Vložil: | SRNA |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Žralok pečený na slanině s česnekem:
4 porce žraloka
| 4 stroužky česneku
| 50 g slaniny
| 100 g másla
| drcený kmín, zelená petrželka, citron
Postup přípravy receptu Žralok pečený na slanině s česnekem:
Rozmrazeného, vypraného a osušeného žraloka nasolíme, posypeme kmínem a potřeme drceným česnekem. Necháme krátce odležet a pak opečeme ze všech stran na pánvi na slanině nebo případně v troubě. Pokud se rozhodnete žraloka péct v troubě, podlijte jej trochou vody.
Na talíři posypeme petrželkou a ozdobíme plátky citronu.
Fotky receptu Žralok pečený na slanině s česnekem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!