Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žralok pečený na slanině s česnekem

fotka Žralok pečený na slanině s česnekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žralok pečený na slanině s česnekem:

4 porce žraloka  | 4 stroužky česneku  | 50 g slaniny  | 100 g másla  |  drcený kmín, zelená petrželka, citron

Postup přípravy receptu Žralok pečený na slanině s česnekem:

Rozmrazeného, vypraného a osušeného žraloka nasolíme, posypeme kmínem a potřeme drceným česnekem. Necháme krátce odležet a pak opečeme ze všech stran na pánvi na slanině nebo případně v troubě. Pokud se rozhodnete žraloka péct v troubě, podlijte jej trochou vody.
Na talíři posypeme petrželkou a ozdobíme plátky citronu.


Fotky receptu Žralok pečený na slanině s česnekem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žralok pečený na slanině s česnekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !