Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zuppa di zucca

fotka Zuppa di zucca
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zuppa di zucca:

1 bio dýně Hokkaido  |  italský olivový olej  |  mořská sůl  | 2 cibule  |  zeleninový vývar  |  cukr krystal  | 300 g parmská šunka DOP  |  olio extra vergine di oliva Toscano IGP

Postup přípravy receptu Zuppa di zucca:

Oloupejte 1 větší dýni a odstraňte pecky. Pokrájejte na měsíčky, osolte 2 špetkami, ocukrujte 2 špetkami a pokapejte olivovým olejem. Dejte na plech péct do trouby předehřáté na 180 °C. Na olivovém oleji nechte zesklovatět nadrobno pokrájenou cibuli, přidejte k ní opečenou a pokrájenou dýni, lehce opečte. Dýně nesmí získat žádnou barvu. Zalijte vývarem (tak aby bylo vše potopeno) a nechte pomalu táhnout asi 15 minut. Vše nalijte do mixéru, pomalu rozmixujte dohladka a proceďte skrz nejjemnější cedník, co máte, a nechte ještě jednou provařit. Na jednu porci polévky je třeba jeden plátek parmské šunky pokrájený na nudličky a lžíce olivového oleje olio extra vergine di oliva Toscano IGP.


Fotky receptu Zuppa di zucca:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zuppa di zucca
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !