Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.03. 2025
Dnes má svátek Růt a Matylda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvěřina stroganoff

fotka Zvěřina stroganoff
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zvěřina stroganoff:

750 g zvěřiny /kýta, kotleta/  | 1 šlehačka  | 100 g čerstvých hub  | 2 lžičky hořčice  | 2 lžíce kečupu  |  pepř  |  sůl  | 5 lžic oleje  | 2 lžíce hl. mouky

Postup přípravy receptu Zvěřina stroganoff:

Maso z kýty nebo kotlety nakrájíme na delší nudličky. Opepříme jej, zakápneme lžící oleje a necháme chvíli uležet. Houby si očistíme a stranou podusíme.

Na wok pánvi rozpálíme olej a vložíme maso, které předtím lehce osolíme a poprášíme hladkou moukou. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a restujeme, až je maso měkké. Přidáme restované houby, kečup, hořčici a vše smícháme chvíli necháme společně povařit. Pak přidáme 1 šlehačku, krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem.

Zvěřinu Stroganoff podáváme s hranolky nebo rýží.


Fotky receptu Zvěřina stroganoff:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zvěřina stroganoff
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !